Panciu Cabernet Sauvignon Fără Adaos De Sulfiți este un vin de culoare roșie intensă cu nuanțe purpurii. Acest vin se caracterizează prin aromele de fructe roșii precum cel de cireșe cu o tentă ușoară de coacăze negre și esență de smochine confiate. un postgust de durată lungă, corpolentă și bine echilibrată.
Miros: aromele predominante sunt cele de fructe roşii în special cireşe şi coacăze negre.
Gust: echilibrat cu note de smochine uscate, rodii, ardei gras verde şi lemn dulce.
Temperatură de servire: 14-16 °C
Recomandări gastronomice: ribeye steak, burger clasic, costiţă de porc, brânzeturi maturate tari de tip gouda sau cheddar.
– DOC Panciu, regiunea viticolă Dealurile Moldovei;
– soi de struguri: CABERNET SAUVIGNON ;
– categorie: roşu, sec ;
– an recoltă: 2019;
– alcool: 13,7 % vol. alc.;