29,00 lei
Pentru a asigura păstrarea aromelor și prospețimii în timp, la sigilarea acestui vin a fost folosit pentru prima dată în România dopul de ultima generație Ardea Seal®, proiectat pentru limitarea și controlul strict al cantității de oxigen ce poate ajunge în sticlă după îmbuteliere.
Miros: arome fine de zmeură, căpșuni și cireșe.
Gust: proaspăt, echilibrat cu note expresive de cireșe albe și mure.
Temperatura de servire: 8-10 °C
Recomandări gastronomice: carpaccio de somon, carne de miel in crustă de condimente, pizza cu mozzarella, prosciutto crudo și rucola, deserturi cu sosuri din fructe de pădure.
– DOC Panciu, regiunea viticolă Dealurile Moldovei;
– categorie: rose, demisec;
– an recoltă: 2020;
– alcool: 11,5% vol.alc.;
– maturat minim 4 luni „sur lie”.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Oțetul se face cu mere din livada din Țifești, presate, transformate în suc și lăsate la fermentat până se transformă în vin de mere, numit și cidru. Apoi urmând fermentarea acetică, prin care cidrul este transformat în oțet de mere. Antibacterian, îmbunătățește procesul de digestie, întărește sistemul imunitar, reglează nivelul colesterolului și al glicemiei. Aciditate: 5%.
12,00 leiAdaugă în coș
Oțetul din cidru de mere pe lângă proprietățiile sale antibacteriene, se remarcă și prin gustul său unic. În procesul de creație al acestui oțet menționăm că merele sunt presate la rece, iar produsul final rezultă un oțet 100% natural și gustos. Aciditate 5%
7,00 leiAdaugă în coș
Oțetul se face cu mere din livada din Țifești, presate, transformate în suc și lăsate la fermentat până se transformă în vin de mere, numit și cidru. Apoi urmând fermentarea acetică, prin care cidrul este transformat în oțet de mere. Combinația de mere și cătină rezultă o bombă de vitamine. Cătina are proprietati antibiotice și combate direct infecțiile bacteriene. Aciditate 5%
10,00 leiAdaugă în coș
Oțetul Făcut Încet din vin alb, este un produs special din gama noastră de oțeturi. Produs prin fermentație acetică și maturat în butoaie de stejar timp de 6 luni. Nu are cum să nu îți placă aroma acestui ingredient. Aciditate 9%
7,00 leiAdaugă în coș
Oțetul de caise nu trebuie să lipsească din bucătăria nimănui. Pe lângă aroma sa unică, acesta accelerează metabolismul și creează un efect probiotic în intestine. Aciditate minim 5%
9,00 leiAdaugă în coș
Punctul forte al acestui oțet este însuși procesul de creație. Maturat în butoaie de stejar minim 1 an, explică clar de unde izvorăsc acele arome pronunțate care plasează acest produs în rândul favoritelor tale. Beneficii: alungă oboseala și ajută digestia, accelerează metabolismul și reduce colesterolul. Antioxidant, ajută la absorbția mineralelor pentru întărirea oaselor. Aciditate: 6%.
12,00 leiAdaugă în coș
Oțetul se face cu mere din livada din Țifești, presate, transformate în suc și lăsate la fermentat până se transformă în vin de mere, numit și cidru. Apoi urmând fermentarea acetică, prin care cidrul este transformat în oțet de mere. Antibacterian, îmbunătățește procesul de digestie, întărește sistemul imunitar, reglează nivelul colesterolului și al glicemiei. Aciditate: 5%.
2,80 leiAdaugă în coș
Băbească Neagră. Un soi de struguri a cărui istorie începe de pe vremea strămoșilor românilor de azi - geto-dacii. În podgoria Nicoresti i se mai spune Crăcană. Miros: arome de fructe roșii în care predomină cele de afine, rodie, cireșe negre și vișine. Gust: elegant cu o aciditate care accentuează notele de fructe roșii prezente in aromă, completate de notele de vanilie și ciocolată neagră. Temperatură de servire: 14-16 °C Recomandări gastronomice: asocierea perfectă pentru preparate culinare pe bază de carne de curcan si rață, lasagna Bolognese, brânzeturi cu arome intense tip Roquefort. - DOC Panciu, regiunea viticolă Dealurile Moldovei; - categorie: roşu, sec; - an recoltă: 2018; - alcool: 14,5 % vol.alc.; - maturat în baric 5 luni;
47,00 leiAdaugă în coș
– DOC Panciu, regiunea viticolă Dealurile Moldovei; – categorie: alb, demidulce; – an recoltă: 2019; – alcool: 11.5 % vol.alc..
17,00 leiAdaugă în coș
Soiurile Pinot Noir (40%), Fetească Regală (40%) şi Chardonnay (20%) au înzestrat acest Cuvée Prestige Brut cu rafinament, fineţe şi arome care mai de care mai seducătoare, conturând profilul unui spumant ce completează excelent momentele speciale. Cuvée-ul fermentat şi maturat la sticlă minimum 75 de luni pe drojdii fine şi îmbuteliat în ediţie limitată captivează cu buchetul său complex, caracterizat de o eleganţă aparte, frumos evidenţiată de perlajul persistent. Miros: nuanţe fine de fructe uscate, cozonac şi miere, care anticipează un buchet plin de savoare Gust: discret şi elegant, dominat de caise uscate, smochine, citrice şi nucă prăjită, aşezate pe o bază de patiserie fină, care se menţine şi în postgust. Corpolență: caracterizat de o eleganţă aparte, frumos evidenţiată de perlajul persistent Temperatura de servire: 5-7 °C Recomandări gastronomice: preparate pe bază de peşte sau foie gras -Cuvee Prestige 2014 Gran Riserva -brut -12.5% alc. -606 sticle
120,00 leiAdaugă în coș
Vin spumant clasic alb produs din struguri roșii. Prin presarea directă a strugurilor, este redusă difuzia substanțelor colorante din pieliță boabelor, astfel încât culoarea mustului este aproape similară cu cea obținută în cazul soiurilor albe. Datorită acestui procedeu tehnologic, produsul păstrează o parte din profilul aromatic și gustativ al strugurilor roșii, ceea ce duce la obținerea unui spumant cu un caracter complex, diferit față de stilul Blanc de Blancs sau Cuvée. Culoare galben-pai deschis, cu un perlaj fin si persistent. Maturat minim 75 luni. Miros: buchet sofisticat, unde se remarcă note de citrice, brioşă şi smochine, completate cu accente de cacao Gust: nuanţat şi expresiv, gustul dezvăluie arome fine de smochină şi croissant Temperatura de servire: 4-6 °C Recomandări gastronomice: se potriveşte excelent cu foie gras sau brânzeturi cremoase -Spumant Blanc de Noirs 2014 Gran Riserva -brut -12.5% alc. -961 sticle
120,00 leiAdaugă în coș
Vin spumant produs prin metoda clasică din soiul Chardonnay maturat la sticlă timp de 75 luni. Miros: buchetul dezvăluie note de flori de câmp, citrice şi crustă de pâine, completate cu accente minerale Gust: arome seducătoare de măr verde, pară zemoasă, pomelo şi nucă, care evoluează într-un postgust fin, uşor untos Temperatura de servire: 5-7 °C Recomandări gastronomice: preparate sofisticate din caviar, stridii sau brânzeturi cremoase cu mucegai alb -Spumant Blanc de Blancs 2014 Gran Riserva -brut -12.5% alc. -625 sticle
120,00 leiAdaugă în coș
S.C. NATURA S.R.L.
J39/64/30.01.2006
CUI RO 18329244
Sediul SOCIAL: satul Sârbi, comuna Ţifeşti, judeţul Vrancea, România.
IBAN: RO15BACX 0000 0005 8811 9001
UNICREDIT – Sucursala N. Titulescu
(+4) 0735 207 671 – Rezervari Hotel si Restaurant
(+4) 0728-900.497 – Alexandru Spulber, Manager resort
(+4) 0734 887 117 – Marian Apostol, Director comercial vinuri
(+4) 0735 207 674 – Sorin Macoviciuc, Oenolog
(+4) 0735 207 669 – Laurentiu Enea, Manager Ana Are (fabrica de sucuri)
Sârbi, Com. Țifești, jud. Vrancea
hotel@casapanciu.ro
Copyright © 2022 Natura S.R.L. Toate drepturile rezervate.