70,00 lei
100% Chardonnay.
Miros: arome de flori albe de câmp, coajă de pâine proaspătă, citrice și discrete note minerale.
Gust: complex, proaspăt și echilibrat, regăsim un mix de nuanțe de mere verzi, pere asiatice, pomelo și nuci prăjite.
Temperatura de servire: 5-7 °C
Recomandări gastronomice: o asociere perfectă pentru cele mai sofisticate farfurii din categoria fine dining care au la bază produsele de mare ca stridiile, caviarul auriu de cega, cașcavaluri cremoase Brie și Brillat Savarin. Completare ideală pentru specialități rafinate ca homarul sau sushi nigiri cu ton.
– DOC Panciu, regiunea viticolă Dealurile Moldovei;
– categorie: spumant alb, brut, metoda clasică;
– an recoltă: 2016;
– alcool: 12.5% vol.alc.;
– fermentat şi maturat la sticla: minim 52 luni;
– EDIŢIE LIMITATĂ: 5869 sticle.
Culoare | |
---|---|
Tip de vin | |
Asocieri culinare | |
An |
• International Wine Contest Bucharest 2018, Romania, OCTOBER 2018: -Sparkling wine Blanc de Blancs 2015, Gold Medal;
• International Wine Contest Bachus 2018, Romania, OCTOBER 2018: -Sparkling wine Blanc de Blancs 2015, Gold Medal;
• VINARIUM – BEST 100 ROMANIAN WINES 2018, Bucharest, JULY 2018: -Sparkling wine Blanc de Blancs 2015, Gold Medal;
• Romanian WINE CULTURE FESTIVAL, Iasi, OCTOBER 2017: -Sparkling wine Blanc de Blancs 2014, Gold Medal;
• International Wine Contest Bucharest 2017, Romania, MAY 2017: -Sparkling wine Blanc de Blancs 2014, Silver Medal;
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Băbească Neagră. Un soi de struguri a cărui istorie începe de pe vremea strămoșilor românilor de azi - geto-dacii. În podgoria Nicoresti i se mai spune Crăcană. Miros: arome de fructe roșii în care predomină cele de afine, rodie, cireșe negre și vișine. Gust: elegant cu o aciditate care accentuează notele de fructe roșii prezente in aromă, completate de notele de vanilie și ciocolată neagră. Temperatură de servire: 14-16 °C Recomandări gastronomice: asocierea perfectă pentru preparate culinare pe bază de carne de curcan si rață, lasagna Bolognese, brânzeturi cu arome intense tip Roquefort. - DOC Panciu, regiunea viticolă Dealurile Moldovei; - categorie: roşu, sec; - an recoltă: 2018; - alcool: 14,5 % vol.alc.; - maturat în baric 5 luni;
47,00 leiAdaugă în coș
– DOC Panciu, regiunea viticolă Dealurile Moldovei; – categorie: alb, demidulce; – an recoltă: 2019; – alcool: 11.5 % vol.alc..
17,00 leiAdaugă în coș
Un produs obținut prin tehnologia Asti – metodă specială pentru obținerea spumantelor din struguri aromați care își are originile în regiunea cu același nume din Italia, în care procesul de fermentație este blocat prin refrigerare, pentru protejarea aromelor de soi și zaharurilor naturale. Datorită specificului soiului Muscat, spumantul îmbracă o aroma deosebită de fructe tropicale, cu note intense de busuioc și trandafir, ce vin că o explozie inedită în timpul perlării în pahar. Miros: arome intense de flori, specifice soiului cu note predominante de petale de trandafir alb, piersica si flori de tei Gust: fin, cu un echilibru perfect intre zaharuri si aciditate, note de caise si pepene galben Temperatură de servire: 8-10 °C Recomandări gastronomice: foie gras cu sos de portocala, ștrudel cu mere si scorțișoară, cheesecake cu sos de vanilie, crème brûlée – DOC Panciu, regiunea viticolă Dealurile Moldovei; – categorie: alb, dulce; – an recoltă: 2021; – alcool: 7 % vol.alc.
29,00 leiAdaugă în coș
Soiurile Pinot Noir (40%), Fetească Regală (40%) şi Chardonnay (20%) au înzestrat acest Cuvée Prestige Brut cu rafinament, fineţe şi arome care mai de care mai seducătoare, conturând profilul unui spumant ce completează excelent momentele speciale. Cuvée-ul fermentat şi maturat la sticlă minimum 75 de luni pe drojdii fine şi îmbuteliat în ediţie limitată captivează cu buchetul său complex, caracterizat de o eleganţă aparte, frumos evidenţiată de perlajul persistent. Miros: nuanţe fine de fructe uscate, cozonac şi miere, care anticipează un buchet plin de savoare Gust: discret şi elegant, dominat de caise uscate, smochine, citrice şi nucă prăjită, aşezate pe o bază de patiserie fină, care se menţine şi în postgust. Corpolență: caracterizat de o eleganţă aparte, frumos evidenţiată de perlajul persistent Temperatura de servire: 5-7 °C Recomandări gastronomice: preparate pe bază de peşte sau foie gras -Cuvee Prestige 2014 Gran Riserva -brut -12.5% alc. -606 sticle
120,00 leiAdaugă în coș
Vin spumant clasic alb produs din struguri roșii. Prin presarea directă a strugurilor, este redusă difuzia substanțelor colorante din pieliță boabelor, astfel încât culoarea mustului este aproape similară cu cea obținută în cazul soiurilor albe. Datorită acestui procedeu tehnologic, produsul păstrează o parte din profilul aromatic și gustativ al strugurilor roșii, ceea ce duce la obținerea unui spumant cu un caracter complex, diferit față de stilul Blanc de Blancs sau Cuvée. Culoare galben-pai deschis, cu un perlaj fin si persistent. Maturat minim 75 luni. Miros: buchet sofisticat, unde se remarcă note de citrice, brioşă şi smochine, completate cu accente de cacao Gust: nuanţat şi expresiv, gustul dezvăluie arome fine de smochină şi croissant Temperatura de servire: 4-6 °C Recomandări gastronomice: se potriveşte excelent cu foie gras sau brânzeturi cremoase -Spumant Blanc de Noirs 2014 Gran Riserva -brut -12.5% alc. -961 sticle
120,00 leiAdaugă în coș
Vin spumant produs prin metoda clasică din soiul Chardonnay maturat la sticlă timp de 75 luni. Miros: buchetul dezvăluie note de flori de câmp, citrice şi crustă de pâine, completate cu accente minerale Gust: arome seducătoare de măr verde, pară zemoasă, pomelo şi nucă, care evoluează într-un postgust fin, uşor untos Temperatura de servire: 5-7 °C Recomandări gastronomice: preparate sofisticate din caviar, stridii sau brânzeturi cremoase cu mucegai alb -Spumant Blanc de Blancs 2014 Gran Riserva -brut -12.5% alc. -625 sticle
120,00 leiAdaugă în coș
Domeniile Panciu Grand Riserva reprezintă vinurile obținute în anii cu cele mai bune recolte, odată în 4-5 ani. Datorită maturării îndelungate la sticlă necesită o decantare cu aerare de 20-30min. Un vin roșu rubiniu intens, cu arome de fructe de pădure, prune, vișine dulci și subtile note de cuișoare. Miros: prune afumate, vișine, grafit Gust: arome intense și complexe de mure, coacăze, afine, ciocolată, cafea și scorțișoară Temperatura de servire: 16-18°C Recomandări gastronomice: brânzeturi, carne -Cabernet Sauvignon 2016 Gran Riserva -14% alc -13.300 sticle
95,00 leiAdaugă în coș
95,00 leiAdaugă în coș
Soiurile Pinot Noir (40%), Fetească Regală (40%) şi Chardonnay (20%) au înzestrat acest Cuvée Prestige cu rafinament, fineţe şi arome care mai de care mai seducătoare, conturând profilul unui spumant ce completează excelent momentele speciale. Cuvée-ul fermentat şi maturat la sticlă minimum 23 de luni pe drojdii fine şi îmbuteliat în ediţie limitată captivează cu buchetul său complex, caracterizat de o eleganţă aparte, frumos evidenţiată de perlajul persistent. Miros: arome de cozonac care evoluează treptat în arome de fructe uscate şi miere. Gust: complex de smochine, caise uscate, nuci prăjite şi uşoare note de citrice e prelungit de un postgust persistent şi plăcut, care ne readuce aminte de produsele de patiserie fină franţuzească. Temperatură de servire: 5-7 °C Recomandări gastronomice: crab, somon afumat, caviar de sturioni, crevete de apă dulce şi foie gras. - DOC Panciu, regiunea viticolă Dealurile Moldovei; - categorie: spumant alb, brut, metoda clasică; - an recoltă: 2015; - alcool: 12.3% vol.alc.; - fermentat şi maturat la sticla: minim 65 luni; - EDIŢIE LIMITATĂ: 15000 sticle.
70,00 leiAdaugă în coș
100% Pinot Noir. Spumant rosé produs după metoda clasică cu fermentare și maturare la sticlă minim 25 luni. Culoare elegantă rose somon, cu un perlaj fin și persistent. Miros: arome intense de cireşe negre, zmeură, completate de arome specifice de patiserie Temperatură de servire: 6-8°C Recomandări gastronomice: tartar de vită, somon la grătar, paste cu mix de fructe de mare, deserturi cu sosuri din fructe roşii. - DOC Panciu, regiunea viticolă Dealurile Moldovei; - categorie: rose, brut; - an recoltă: 2015; - alcool: 12.3% vol.alc.; - fermentat şi maturat la sticla: minim 65 luni; - EDIŢIE LIMITATĂ: 5735 sticle.
70,00 leiAdaugă în coș
Dealurile Moldovei ne dăruiesc un spumant brut proaspăt şi vibrant, produs prin fermentare secundară în vase de presiune – o metodă asemănătoare cu cea prin care se produce Prosécco. Soiurile Pinot Noir (75%) şi Fetească Regală (25%) semnează paleta aromatică a vinului, care obţine astfel nuanţe complexe, bine echilibrate şi evidenţiate cu discreţie maximă de perlajul fin. Miros: arome de citrice, flori albe, mere verzi şi note delicate de patiserie fină. Gust: plin, proaspăt şi echilibrat. Temperatura de servire: 5-7 °C Recomandări gastronomice: icre de crap, batog, şalău la grătar, paste cu fructe de mare şi sos alb. - DOC Panciu, regiunea viticolă Dealurile Moldovei; - categorie: spumant alb, BRUT; - an recoltă: 2020; -alc: 11,2 % - produs cu fermentare secundară în vase de presiune.
29,00 leiAdaugă în coș
100% Pinot Noir. Vin spumant clasic alb produs din struguri roșii. Prin presarea directă a strugurilor, este redusă difuzia substanțelor colorante din pieliță boabelor, astfel încât culoarea mustului este aproape similară cu cea obținută în cazul soiurilor albe. Datorită acestui procedeu tehnologic, produsul păstrează o parte din profilul aromatic și gustativ al strugurilor roșii, ceea ce duce la obținerea unui spumant cu un caracter complex, diferit față de stilul Blanc de Blancs sau Cuvée. Culoare galben-pai deschis, cu un perlaj fin si persistent. Miros: olfactiv predomină arome de citrice și smochine, completate de note fine de brioșe și cacao. Gust: expresiv, cu o aciditate bine integrată alături de notele distincte de croissant și smochine. Temperatură de servire: 4-6 °C Recomandări gastronomice: carpaccio de somon fumé, piept de rață afumat la rece, foie gras cu sos de fructe, cașcavaluri cremoase. - DOC Panciu, regiunea viticolă Dealurile Moldovei; - categorie: alb, brut; - an recoltă: 2015; - alcool: 12.0% vol.alc.; - fermentat și maturat la sticlă: minim 60 luni; - EDIŢIE LIMITATĂ: 8000 sticle.
70,00 leiAdaugă în coș
S.C. NATURA S.R.L.
J39/64/30.01.2006
CUI RO 18329244
Sediul SOCIAL: satul Sârbi, comuna Ţifeşti, judeţul Vrancea, România.
IBAN: RO15BACX 0000 0005 8811 9001
UNICREDIT – Sucursala N. Titulescu
(+4) 0735 207 671 – Rezervari Hotel si Restaurant
(+4) 0728-900.497 – Alexandru Spulber, Manager resort
(+4) 0734 887 117 – Marian Apostol, Director comercial vinuri
(+4) 0735 207 674 – Sorin Macoviciuc, Oenolog
(+4) 0735 207 669 – Laurentiu Enea, Manager Ana Are (fabrica de sucuri)
Sârbi, Com. Țifești, jud. Vrancea
hotel@casapanciu.ro
Copyright © 2022 Natura S.R.L. Toate drepturile rezervate.